.

nedjelja, 12. veljače 2017.

Što je Clixsense?




Pozdrav!

U ovom članku ćemo objasniti što je Clixsense, kako ga koristiti i koji su sve načini zarade. Pa počnimo:)

Clixsense je stranica koja uspješno radi već 10 godina, ima korisničku podršku, profesionalnu web stranicu (možete provjeriti gore kako izgleda)  i što je najvažnije kontinuirano isplaćuju od početka poslovanja za što postoje brojni dokazi.
Možda najbolja stvar koja se može reći za ovakvu stranicu je da nema pritužbi. Ako malo ''proguglate'' primijetit ćete da se nitko ne žali na neplaćanje osim jednog ili dva slučaja koji mogu biti i nesporazumi ili lažni. Ako upišete Bux.to, Adshow, Peoplestring itd. vidjet ćete brdo nezadovoljnih korisnika i neplaćenih dugova, a u nekim slučajevima vlasnik je već zbrisao :)


REGISTRACIJA

Na Clixsense se registrirate ovdje tako da ispunite podatke u desnom okviru i stisnete Sign up. Stići će vam link na mail koji ste unijeli koji morate kliknuti kako bi potvrdili svoju mail adresu. I to je to, možete početi s radom. Registracija je potpuno besplatna.


KAKO ZARADITI

Načini zarade na Clixsensu su zaista raznoliki, a oni su sljedeći:

Clixsense nudi radne zadatke za koje dobivate lovu, dakle kao i svi poslovi, obavite neki zadatak (usporedba stranica, anketa, vaše mišljenje o nečemu, unos u bazu podataka itd.) i dobijete plaću za to. Jednostavno, kao i u bilo kojem drugom poslu s tim da novac dolazi odmah na vaš račun umjesto da čekate plaću:). Ovo se zove Clixsense tasks.  Po ovome je stranica jedinstvena i jasno se razlikuje od ostalih piramidalnih sistema i prevara što svatko tko je imalo pokušavao nešto u tom poslu razumije. Na ovim zadatcima se može znatno više zaraditi od samog klikanja na reklame.


Drugi način zarade su ponude i ankete tj. Surveys i Clixsense Offers. U zadnje vrijeme ovakvih ponuda je sve više za korisnike iz Hrvatske. Offers su ponude u kojima se od vas traži da obavite određenu radnju (gledanje videa, slušanje radija, instaliranje aplikacije itd.) za koju budete novčano nagrađeni. Treba naglasiti da postoje i ponude kod kojih se traži da nešto kupite, što preporučamo samo ako ste zainteresirani za proizvod. Ništa od ovog nije obavezno naravno. Kao primjer jedna od ponuda koja je stalno dostupna je da slušate ponuđeni radio svaki dan i za to budete nagrađeni malim iznosom..

Tu su i Surveys iliti ankete. Ovaj način zarade nije u početku bio dostupan za korisnike s ovih prostora ali sada se pojavljuju sve više. Nakon što napravite svoj profil (godine, spol, članovi kućanstva, prihodi itd.) povremeno ćete dobivati priliku sudjelovati u anketama kao što su ocijenjivanje supermarketa, proizvoda, pića i slično. Ovo je jako dobar način da zaradite jer ankete traju u prosjeku 10-15 minuta a plaćene su u pravilu više nego obični radni zadatci. 


Treći način je taj da osim klikanja zarađujete i preporučivanjem stranice prijateljima, tako da kad vaš prijatelj klikne vi dobijete određeni postotak. Prijatelje pozivate preko vašeg linka koji se nalazi na vašoj korisničkoj stranici na koju dolazite tako da kliknete na svoj nadimak na vrhu (crveni link) ili ako pored vašeg korisničkog imena kliknete na spajalicu. Važno je da se logiraju preko vašeg linka jer inače ne možete dobiti postotak od njih. Sa same stranice možete pozvati preko maila do 7 prijatelja dnevno klikom na ''Invite Friends'' a možete i reklamirati svoj link na koji god način želite. Što se više korisnika prijavi preko vašeg linka, veća je i vaša pasivna zarada.

Četvrti način zarade je dnevna checklista tj. lista onoga što trebate napraviti da bi dobili bonus na dnevnu zaradu do 12%. Te stvari ionako radite ali ovo je samo Clixsensov način da vas dodatno nagradi za aktivnost. Ovo je uvedeno nedavno i također je jedinstvena stvar.


Kao što vidite načini zarade su zaista brojni, raditi nije teško uz veliku zajednicu, forum sa mnogo članova na kojem možete postavljati pitanja ili se pohvaliti sa svojim uspjehom, a i ova naša mala stranica vam stoji na raspolaganju:)

Eto to bi bilo to za početak, članak nije bio pun fraza laka lova, brza zarada, zarada online bla bla bla i blještećih slogana:). Odlučili smo napraviti malu nenametljivu stranicu s uputama koje svi razumiju kako bi si svi mogli pomoći međusobno umjesto glupih stranica sa oglasima kao : ''ZARADITE 500 DOLARA IZ SVOG NASLONJAČA U MJESEC DANA!!'' i sličnih. Znate na što mislimo:)

Iako se naša mala stranica zove Clixsense Hrvatska upute naravno vrijede i za sve EX YU korisnike (Bosna, Srbija, Slovenija, Makedonija)  - uglavnom za sve koji razumiju i svi su pozvani ostaviti komentar:)

Nadamo se da ste sve shvatili i da ćete provjeriti o čemu se radi. Zašto bi bezveze potrošili vrijeme na prevare kada možete odmah raditi na nečemu provjerenom. Nemate što izgubiti osim malo vremena dok se i sami uvjerite u gore napisano:

PRIDRUŽITE NAM SE



P.S. Ukoliko vam imate bilo kakvih pitanja ili vam treba pojasniti nešto iz teksta slobodno ostavite komentar ispod rado ćemo odgovoriti na njega u najkraćem roku:) Također, mnogo korisnih informacija i odgovora na pitanja može se naći na Clixsense Forumu pod temom Ex-Yugoslavia (zadnja na listi tema kada stavite pokazivač miša na link forum). Sretno!



Broj komentara: 67:

  1. tko je vlasnik i pokretač ovoga sistema...te koje su sve mogućnosti ISPLATE ZARAĐENOGA NOVCA nakon što ih zaradimo i u kojim rokovima se isplaćuje novac(uvjeti za Hrvatsku)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vlasnik je Clixsense LTD 734 W. Liberty St ,Rome, NY 13440 USA, dakle američka firma sa sjedištem u New Yorku. Mogućnosti isplate su preko Payze, Paypala i čekova (najveća provizija je na čekove pa se ne preporuča ovaj oblik). Za hrvatske korisnike najbolji je Paypal a na ovoj stranici imate i članak kako se registrirati ukoliko ga ne koristite. Isplate se vrše dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom. Ukoliko imate još pitanja slobodno nam se obratite:)

    Clixsense Hrvatska Team

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast na ovom blogu, treba našem narodu više ovakvih stranica i blogova da im se približi ovakav način zarade, jer svi su u početku skeptični u vezi zarade na internetu dok im ne pokažemo dokaze o isplati :)
    ja sam ClixSense član već 2 mjeseca i prezadovoljan sam!

    Sretno! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. registrirao sam se i kliknuo na link u mailu koji je došao ali kada sam htjeo downlod koji mi je ponuđen neuspješno je skidan tj. piše da je prekinuto kako dalje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pozdrav, imam problem, na frendovom kompu sam registrirao njega i sve ok, onda sam isao sign out i na njegovu kompu usao na moj account, nakon nekog vremena sam izasao i probao uc na frendov account i vise ne zeli samo na njegov account nego sam na moj, a njegov komp je to

      Izbriši
    2. Pozdrav!

      Clixsense ima pravilo da u jednom kućanstvu tj. jednom kompjuteru - IP adresi može biti samo jedan račun kako bi se izbjegle malverzacije pa je poželjno ne logirati se sa istog kompjutera na dva računa. Ako se ne možete logirati ni sa drugog kompjutera možete poslati ticket(upit) Clixsense službi za korisnike klikom na gore lijevo Helpdesk--> Submit A Ticket i objasniti problem kako bi vam odblokirali račun.

      Clixsense Hrvatska Team

      Izbriši
  5. Pozdrav svima
    Procitao sam vas clanak i odlican je.
    ja vec imam acc na clixsense, pokusavao sam vise puta rijesiti one zadatke ( tasks ) ali bezuspijesno. pa ako bi mi mogli objasniti kako da ih uspijesno rijesim tj zavrsim.
    Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav!

      Pokušajte malo detaljnije opisati što se događa/zašto ne možete riješiti zadatke kako bi vam mogli pomoći. Generalno, kod svakog zadatka trebate najprije riješiti 2/4 trening zadattka kao bi se utvrdila vaša točnost. Nakon što ih riješite sa određenim postotkom točnosti izlazite iz trening moda i svaki riješeni zadatak vam se plaća. Postotak vidite iznad svakog zadatka.Ima više vrsta zadataka pa odaberite one koji vam idu, nakon što izađete iz zadataka sve što ste zaradili biti će pridodano na vaš račun.

      Izbriši
  6. dali se dobija kakav novac na igranje igara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, igre služe isključivo za zabavu, ne može se zaraditi igrajući:)

      Lp

      Izbriši
  7. Pozdrav,
    Zanimam me checklist di da to nadjem na stranici. ja sam novi pa to još proučavam, taskove ne kužim a od reklama za sad slabo mi ide.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav!

      Checklist se nalazi na korisničkoj stranici, dakle kada kliknete na svoje korisničko ime gore i otvori vam se vaša stranica ''Daily Bonus Checklist'' je gore desno. Za svaki zadatak postoje upute na početku i prva zadatka su trening - nakon toga počinjete raditi, međutim ako ste slabi s engleskim to bi mogao biti problem..sretno!

      Izbriši
  8. šta dobijem sa kupovanjem kredita. Dali dobijem više oglas za klikanje ili koliko sam skužio neka moja reklama a di se to reklamira. puno hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Krediti ili Ad Credits su namjenjeni za oglašivače - njihovom kupovinom možete ako ste zainteresirani postaviti reklamu za svoje stranice ili proizvode na Clixsense, time ne dobivate više oglasa za klikanje. Više oglasa, veće provizije i ostale pogodnosti navedene u linku u članku(peti način zarade) dobivate kupovinom Premium računa.

      Lp

      Izbriši
  9. Pozdrav! Ovo zvuči dosta zanimljivo. Možete li mi reći u kojem se rasponu kreću otprilike dnevne (odnosno mjesečne) zarade (npr. s obzirom na različite načine zarade)? Onako, odokativno?...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav!

      Dobro pitanje:) Iskreno, ukoliko samo klikate na oglase zarada je mala - 10-20 kn mjesečno što je i logično s obzirom da vam za to treba 2 minute dnevno.

      Ukoliko rješavate zadatke (tasks) možete zaraditi 300-500 i više kuna mjesečno (s obzirom na količinu, bonuse i vrstu dostupnih zadataka). Tu su još i offersi, refferali, Clixgrid i ostali bonusi koji vam mogu povećati zaradu pa to dosta varira - teško je reći neki prosjek. Ako unaprijedite račun na premum (100 kn godišnje) rastu i vaša primanja od svih vrsta zarade. S vremenom možete zaraditi i 1000 kn mjesečno ako rješavate puno zadataka i imate refferale iz SAD-a i ostalih zemalja s više posla ali to uspije mali broj ljudi..zato je ovo honoraran posao koji se radi sat dva dnevno:) Koliko se potrudite tolika će biti i zarada..naravno ima i primjera ljudi koji su već zaradili 10ak tisuća kuna(konkretno jedan član iz Srbije i puno stranaca)..

      Kada se logirate možete na forumu EX-YU vidjeti isplate i zarade članova s ovih prostora s obzirom na posao koji rade(zarada je ispod imena člana a postoji i tema s dokazima)..nadamo se da ste zadovoljni s odgovorom:)..sretno!

      Lp

      Izbriši
  10. Pozdrav,procita sam vas clanak,svaka cast vam na ovom:
    trenutno sam na ovim PTC registriran sam cca 2tjedna
    zanima me,jel od ovih navedenih ijedan fake/lazan:
    http://www.the-bux.net
    http://www.cashnhits.com
    http://www.neobux.com
    http://www.clixsense.com
    http://www.zenobux.com
    i jos mali problem imam
    napravia sam paypal racun,i ovo mi pise:

    Raise your account limits and get Verified
    We made a $1.95 USD or equivalent charge to your card on Apr 27, 2013.
    Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.
    Card to confirm
    Visa X-xxxx
    trazi da upisem
    Enter PayPal code (4 numbers)
    nisam dobija email od paypal sa kodom
    jel moram zvat banku da mi oni daju,hvala punoooo na odgovorima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Kristijane!

      Za pocetak hvala na podrsci. Idemo redom: the-bux.net je nova stranica pa se ne može sa sigurnošću reći je li prevara ili ne, Cash'n'Hits se čini legitimnom za sada, Zenobux vodi vlasnik nekoliko stranica koje su propale/prevarile ljude pa preporučamo da se odlogirate s njega, a Neobux i Clixsense su obje legitimne i uspješne stranice koje posluju više od 5 godina i uredno isplaćuju iako mi naravno preporučamo Clixsense iz više gorenavedenih razloga:)

      Što se tiče Paypala, kod možete vidjeti na svom računu pod uplate/isplate za taj navedeni datum i to ili preko internet bankarstva ili ako nazovete banku/odete osobno. Detaljni postupak možete vidjet u članku ispod.

      Nadamo se da ste zadovoljni odgovorom i uspješan rad želimo!

      Izbriši
    2. Pozdrav,hvala na brzom odgovoru
      cim sam procita vas odgovor,odmah sam se odlogira sa zenobux
      za paypal sutra cu otic u banku da mi oni to srede sa kodom
      mozete jos neke PTC stranice da preporucite,da su legitimne,naravno sa vasim ref...

      Izbriši
    3. Mi preporučamo Clixsense i Neobux eventualno, a ako želiš više ovdje možeš vidjeti popis dobrih stranica: http://www.ptc-investigation.com/elite.aspx

      pozdrav!

      Izbriši
  11. Registrirao sam se na Clixsense prije 2-3 tjedna i sve je bilo ok. Ali danas kada sam se htjeo spojiti više ne mogu javi mi se neki error "You've requested a page that currently is on the Incapsula network.Incapsula was unable to connect to the server." Kako se to može popraviti tj. podesiti da opet normalno radi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Matej!

      Incapsula je servis koji štiti web stranice i servere od virusa, botova i ostalih napada. Vjerojatno je u tijeku neki problem sa Clixsense serverom koji se riješava pa će stranica postati dostupna nakon toga. To se povremeno događa na svim većim stranicama, pa čak i jednom na Googleu:) Ti sa svoje strane ne možeš ništa napraviti osim da sačekaš i pokušaš ponovno nakon nekog vremena, a na stranicama Clixsensa će vjerojatno objaviti obavijest o problemu.

      Lp

      Izbriši
  12. Evo i službene objave:

    Members, Tuesday night August 13th about 10PM Eastern Time ClixSense was hit with a very large ddos attack. So large infact that our current ddos protection could not keep up. Right now the attack seems to have been filtered and we're back online. We do not know if this will happen again, but please note we will not stop working on this until it's completely stopped.

    ClixSense will work with local and federal authorities to help try and catch the individuals responsible. We have already been in contact with the FBI Cyber Crimes division and we are making changes that will protect us in the future for very large ddos attacks.

    There may be some errors or features of ClixSense that are not working for example the toolbar. We will get these back online as soon as possible.

    We apologize for the downtime and will do everything we can to keep the site up.

    Thank you

    OdgovoriIzbriši
  13. htio bih znati kako to funkcionise za Crnu Goru posto kod nas nema Pay Pala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,
      možete koristiti Payzu - servis koji je sličan kao Paypal jedino se plaća malo veća provizija ako se ne varamo.

      Izbriši
  14. ja sam se prijavio na Clixsense..nezz šta da sada radim..kako će meni sjesti novce na koji račun gdje da to napravim ?

    OdgovoriIzbriši
  15. Pozdrav!
    Morate imati otvoren Paypal račun. Detaljne upute se nalaze u članku ispod ovoga - ''Kako napraviti Paypal?''
    Sretno!

    OdgovoriIzbriši
  16. upravo sam se prijavio i poklikao reklame ali zadatke neznam riješit jer mi dolaze na španjolskom i naravno ne razumijem ništa, mogu li to kako promijeniti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,
      zadatke koji su na španjolskom, talijanskom itd. ako neznate te jezike ignorirajte - oni su tu za one koji znaju te jezike i polože kratki test, doći će i na engleskom - trenutno su tri.

      Sretno!

      Izbriši
  17. nemogu vec dva dana klikat na reklame neznam zasto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav!

      Neznamo u čemu bi mogao biti problem, nama sve radi..ako još uvijek postoji problem pokušajte poslati ticket Clixsense-ovoj službi za korisnike preko Helpdesk--> Submit a ticket (gore desno na stranici)

      Izbriši
  18. pozdrav ja klikam vec dva tjedna svaki dan neznam dali to ide preko poena ili kako jer mi pise konvert point a na reklami je cent hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,

      gdje vam piše konvert point? Sve se računa u centima tj. dolarima. Gore pored vašeg imena vam piše koliko imate zarađeno - kada zaradite 8 dolara možete prebaciti novac na Paypal( 6 dolara ako imate Premium račun). Preporučamo da pokušate raditi zadatke (Tasks) jer se samim klikanjem zaradi vrlo malo iako ne oduzima ništa vremena (kao što ste primjetili vjerojatno:).

      Sretno!

      Izbriši
  19. pozdrav zanima me pored imena mi pise0.3230 koliko je to dolara i nemogu da otvorim task dali prvo da idem na task pa onda na reklame hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je dakle 0.3230 dolara kao što piše :) Ako želite raditi taskove kliknete na Tasks i dobijete popis poslova, a za reklame kliknete na Ads.

      Pozdrav

      Izbriši
  20. pozdrav svima kako zatraziti isplatu pokusala sam ali ne ide klikam vec 3 tjedna moze malo pomoči hvala

    OdgovoriIzbriši
  21. Može li se vršiti isplata na neki drugi način osim preko paypala tj. bankovnih kartica? Npr. čekovima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,

      isplata se može primiti putem čeka, međutim minimalan iznos za isplatu čekom je 100 $. Za isplatu na Paypal minimalan iznos je 8$ (6$ za premium korisnike) tako da je Paypal ipak bolja opcija. Za upute kako napraviti paypal račun pogledajte drugi članak na ovoj stranici.

      Sretno!

      Izbriši
  22. Znam da je Paypal bolja opcija ali meni su računi u blokadi pa bih išla ipak na čekove. Možete mi detaljnije pojasniti proceduru kako to sa čekovima funkcionira. Znači ja moram čekati dok ne zaradim najmanje 100$ pa makar to trajalo mjesecima ili kako??? Hvala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako kako ste rekli, ukoliko baš želite isplatu čekovima morate čekati da zaradite najmanje 100$ pa makar to trajalo i mjesecima, nažalost. Iako, čak i da postoji opcija da se isplaćuje ček za manji iznos, banke kod nas uzimaju fiksnu proviziju za unovčavanje stranih čekova ako misle da izvor nije pouzdan (a nama su mislili da Google nije pouzdana kompanija pa:) pa se nebi isplatilo u tom slučaju...Paypal je najbolja opcija, možda da pokušate preko nekoga drugoga otvoriti račun tj. koristiti nečiji paypal račun za Clixsense...

      Izbriši
  23. Pozdrav,
    Kako mogu rješavati zadatke? Izvaci mi samo 5 mogućif zadataka ali mi neda da otvorim neki od tih zadataka? Kako da ga otvorim?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,

      pored zatataka je vaša oznaka ''skilla'' tj. točnosti rješavanja zadataka. Pošto niste riješavali zadatke vaša razina je 1 i možete riješavati zadatke sa razinom 1 (plavi krug 1) pored zadatka. Zadatke razine 2, 3 i više vidite zatamnjene, njih možete riješiti nakon što radite zadatke određene vrijeme sa dobrom točnošću i napredujete. Više možete proučiti iz pitanja i odgovora članova na EX-YU CLixsense forumu: gore desno Forum pa posljednja opcija EX-Yugoslavija. Forum je i opčenito koristan za shvaćanje stranice i druženje sa članovima.

      Sretno!

      Izbriši
  24. Pozdrav,
    Dali mi mozete reci zasto clicxsense trazi ostavljanje podataka i brojeve od kreditne kartice
    koje navodno vraca?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,

      koliko znamo Clixsense vas nebi trebao pitati broj kreditne kartice, provjerite da nije neka prevara. Na Clixsense-u mozete primeti novce preko Paypala i PAypal je jedino mjesto gdje ostavljate broj kreditne kartice.

      Izbriši
  25. Pozdrav! Prije svega odlican clanak, svaka cast. Mislim da cu probati sa ovim..nesto za raditi u ono slobodno vrijeme kad npr nisam vani. Zanima me dal ima jos koju stranica za koju znate da nije prevara pa da mogu i dodatno s te druge zaraditi? Naime na jesen cu na fakultet(nadam se zeljeni) pa ne bi bilo lose tu i tamo zaraditi.
    Hvala unaprjed :)

    OdgovoriIzbriši
  26. "Postoje još Clixsense Offers tj. ponude. One su rijetko dostupni za nas sa Balkana:)" Ako ste ClixSense Hrvatska, morate znati da Hrvatska NIJE s balkana. Hrvatska je srednjoeuropska i mediteranska zemlja.

    OdgovoriIzbriši
  27. trebam pomoč.registrirala sam se na clixsense i neke stvari ne shvačam kako se rade primjer oni zadaci.zanima me gdje i tko mi može to malo detaljnije objasniti na našem jeziku

    OdgovoriIzbriši
  28. trebam pomoč.registrirala sam se na clixsense i neke stvari ne shvačam kako se rade primjer oni zadaci.zanima me gdje i tko mi može to malo detaljnije objasniti na našem jeziku

    OdgovoriIzbriši
  29. Pozdrav,možete li m objasniti postupak dodavanja referala? Jer nigdje nemogu naći ad friends.
    Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav

      Prijatelje pozivate preko vašeg linka koji se nalazi na vašoj korisničkoj stranici na koju dolazite tako da kliknete na svoj nadimak na vrhu ili ako pored vašeg korisničkog imena kliknete na spajalicu. Jednostavno im pošaljete link preko kojeg se logiraju i automatski postaju vaši referali.

      Sretno!

      Izbriši
  30. POZZ
    Trenutna zarada na Clix-u mi iznosi 1.0089 da li to znači da sam zaradila 1 dolar ili 100 dolara malo me zto zbunjuje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozz,

      ipak znači da ste zaradili 1 dolar:) Pokušajte rješavati zadatke - tako možete brže zaraditi.

      Sretno!

      Izbriši
    2. Nažalost taskova još uvijek nemam, radim ads-e ,clix grid, ispunjavam dnevne bonuse sve osmi takova,offers samo taskova nema

      Izbriši
  31. pozdrav
    možete li mi ukratko objasniti rješavanje taska? dobio sam prvi. registrirao sam se na crowdflower i prikaže mi task i opet mi se pojavi nesto za mail i crowdflower.......hocu reci da neznam kako otvoriti task.
    hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav,

      isprike na kasnom odgovoru. Ne znamo točno u čemu je problem, ako ste se registrirali na Crowdflower trebali bi dobiti testne zadatke i nakon rješavanja njih krenuti sa pravima. Ako možete poslati screenshot sa problemom možda možemo pomoći. Također pogledajte EX-YU forum na stranici:
      http://www.clixsense.com/en/Forum/International/Ex_Yugoslavia
      Tu možete naći odgovore na mnoga pitanja o taskovima.

      Sretno!

      Izbriši
  32. Bilo bi lijepo da mi na toj stranici UČESTALO ne pokušavaju "zakačiti" ADWARE GENERIC program na moj PC. Drugi problem mi je što sam se registrirao na Crowdflower mojim FB accountom, ali ne želi prihvatiti nikakav email kao oslonac profilu...inače je stranica OK i uvijek ima oglasa za pogledati

    OdgovoriIzbriši
  33. Zašto nemogu na Clixsense stranicu? Stalno me izbaciva nazad na google tražilicu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pise ti u gornjem lijevom kutu. Stranica je srusena, a bila je i prilicno kompromitirana linkovima koji su zarazeni ili vode na gay site...

      Izbriši
    2. Tako je, stranica je bila pod napadom hakera i nedostupna, međutim sada je problem otklonjen i sve funkcionira normalno.

      Pozdrav!

      Izbriši
  34. Pozdrav,

    navratite i kod mene.
    http://blog.dnevnik.hr/neobux-clixsense

    OdgovoriIzbriši
  35. Kako da stavim da mi isplata bude u čeku?

    OdgovoriIzbriši
  36. jas sam registrovana vec nekoliko dana pratilabsam link moj i su se registrovali a meni ne pokazuje da imam referala u cemu je problem

    OdgovoriIzbriši
  37. Probao sam puno sličnih poslova.

    A sada ću i ovo pokušati.

    OdgovoriIzbriši